104 de milioane este factura pentru procesul de calomnie şi insultă deschis aiurea de Safta Criste, nevasta fostului procuror general al României, Mircea Criste.

Judecătoria Timişoara a admis declanşarea procedurilor de executare silită împotriva notarului public Safta Criste, soţia fostului procuror general al României, Mircea Criste. Procedurile de executare au fost cerute de Casa de Avocatură Kovacs & Covaci, pentru suma de 6.200 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată. S-a pus punct astfel unui război de hărţuire derulat pe perioada a aproape patru ani.

Citeşte aici minuta sentinţei prin care s-a decis că Safta Criste nu are dreptate.

This article has 6 comments

 1. Eu sunt “victima” a “scrierilor” unei jurnaliste care a lucrat la Ev. Zilei la Timisoara – presupunerile si afirmatiile ei au trecut drept “stire”, colegii au zambit multa vreme in coltul gurii cand ma intalneau, iar copiii mei, “internauti” si ei acum, ma intreaba ce a fost cu intamplarea de atunci…
  Procesul pe care l-am intentat atunci s-a sfarsit jalnic, prin suspendare. Multumita unei avocate care nu raspundea la telefon, desi eu sunt din Bucuresti, iar ea, din Timisoara. Nici acum nu inteleg de ce ziarsita aceea, desi si-a incalcat codul deontologic, nu “a platit” – cum spune titlul articolului. Sau numai cei ce hartuiesc ziarsiti platesc? Poate imi spuneti dv. cum ati proceda in locul meu…. D-nul Malin Bot spunea ca va consilia pe oricine aflat in situatia sa… Iata ca eu sunt intr-o astfel de situatie, dar “de cealalta parte a baricadei” (?!)

 2. Maline aveti o problema majora la siteul EvZ. Google ma blocheaza sa navighez pe motiv ca siteul e nesigur. Nu stiu care e problema insa nu pot naviga in articol ca imediat apare ecranul rosu cu avertizarea de la Google.

 3. Nu mai stiu unde sa scriu pe ce forumuri! Sper ca imi ascultati strigatul!
  POLITIA din Israel m-a arestat ilegal si m-a plasat o vreme in puscarie si de cateva saptamani in psihiatrie! Psihiatria= frauda, false gospel !!! O sa va las si un link mai jos ( moderatorul daca vrea lasa linku daca nu NU) si sa nu fie considerat reclama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Pentru un link, pt. linkul de mai jos, Politia de 2 ori a intrat in casa mamei mele din Ramat Gan si a dorit sa ma arunce pur si simplu in psihiatrie, numindu-ma: foarte periculos!!!!!! Ati citit bine: m-au numit foarte periculos!!! E INCREDIBIL, intr-o tara care isi zice ca e democratie!!!! Poporu israelian NU e in stare sa-l bage pe coruptu lor de prim ministru…..
  Ce fac, ce faceti pt mine sa ma ajutati sa ies din psihiatrie???????????????????
  Nr mamei mele: 0523631571 ! Sunati-o va rog si vorbiti si cu mama mea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.