O teribilă coincidență lasă Poliția Română într-un ofsaid flagrant: în dimineața zilei de luni 5 martie, patru polițiști de la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș au descins la locuința la familia Bumbeș din Curtea de Argeș. Acasă era doar doamna Bumbeș, mama numitului Mihai Bumbeș, un fervent activist de drepturile omului, președinte al Asociaţiei Mişcarea Civică Miliţia Spirituală.

Mihai Bumbeș locuiește de câțiva ani în București și, de câteva săptămâni, mai mult în Piața Universității. Cei patru bravi apărători ai siguranței cetățeanului făcuseră deja un raid printre vecinii familiei Bumbeș înainte de a o încolți pe însăși mama activistului cu întrebările „cât de des vine acasă”, „de când nu a mai fost acasă”, „dacă are maşină şi carnet de conducere”, „numărul de telefon”, „adresa din Bucureşti”. Precizăm că toate răspunsurile la întrebări le erau cunoscute colegilor dânșilor de la București, rostul lor fiind exclusiv de intimidare. Motivul impresionantei descinderi în pașnicul cartier argeșean era, însă, cu adevărat spectaculos: cei patru voinici voiau să știe dacă Mihai Bumbeș deține o armă. Această întrebare a fost pusă tuturor vecinilor pe care i-au găsit și, evident, mamei. Să fie clar că poliția îl urmărește pe tânărul activist Mihai Bumbeș care s-ar putea – păzea – să aibă o ARMĂ DE FOC.

Mai târziu, după amiază, un coleg al polițiștilor, proaspăt deținător al unui permis de portarmă,  împușca mai multe persoane într-un coafor din Capitală.

This article has 1 comment

  1. Pingback: 2012 cu iz de ’80 sau despre politia politică de ordin nou - RomanianUltras.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.