Dupa un parcurs plin de sincope pe traseul Presedentie – Camera Deputatilor – Senat, proiectul de Lege nr. 270 din 03.05.2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, pentru modificarea si completarea Legii nr. 144/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Integritate se intoarce pe masa de lucru a functionarilor publici din cadrul ANI.

Pentru cei 4000 de functionari, alesi locali, demnitari si alte categorii vizate de lege, ale caror dosare erau la ANI in faza de verficare a averilor, avem o veste buna: vor avea cu ce bani sa-si petreaca vacantele exotice, caci ii vor putea folosi pe cei nejustificati in declaratiile anterioare. Acum pot sta linistiti deoarece Senatul Romaniei, prin vocile Presedintelui de Comisie – Gyorgy Frunda si a senatorului PSD Ioan Chelaru, a reu

Capture His Heart capturehislove.com advice for relationship

sit sa respinga doua dintre cele mai importante amendamente propuse, atat de Presedintele Romaniei, cat si de Comisia juridica de la Camera Deputatilor. Acestea  priveau:

  • reducerea termenului in care Agentia poate efectua verificari – de la trei ani la un singur an;
  • infiintarea Comisiei de cercetare formata din doi judecatori (de la Curtea de Apel) si un procuror (de la Parchetul arondat Curtii de Apel) cu rol de actiune de control din momentul in care ar fi fost sesizata de ANI prin raportul de analiza.

citeste continuare pe afaceripublice.wordpress.com

zp8497586rq