OVP-recycles-newspapers-advertisements-comics-etc.-300x191Textul de mai jos l-am publicat în 1992, în numărul de revelion al revistei Timpul. E vorba de o știre inventată, redată în maniera câtorva ziare din acea perioadă. Pentru cine nu știe cum arăta presa pe atunci exercițiul acesta ar putea să pară o exagerare. Dar nu e. Cam așa apăreau știrile atunci: fiecare vedea altceva. Și așa s-a dezvoltat presa noastră în timp, plecând de la o temelie strâmbă, așa a ajuns și în zilele noastre: ce e alb în Jurnalul Național e negru în Evenimentul zilei, iar crima de la Antena 3 e declarație de dragoste la B1 TV. Aceeași documentare superficială, același stil îmbâcsit, aceleași șabloane enervante. Așa încât acest text vechi de 23 de ani este, din păcate, actual.

Accident tragic (A.M. Press)

Duminică, 13 decembrie 1992, circulând cu viteză pe șoseaua Cluj-Brașov, autoturismul Dacia 4-B-9735, condus de Petrea Ioanid, a intrat în coliziune frontală cu un plop de pe marginea șoselei. Accidentul s-a produs la intrarea în satul Țocoteni, datorându-se vitezei excesive și poleiului. În momentul coliziunii, bidoanele cu gazolină din portabagaj au luat foc. Petrea Ioanid (38 de ani), Szocs Janos (35 de ani) și Linda Loveleanu (19 ani), cetățeni români, și Michel Merde, cetățean elvețian, au ars de vii, neputând ieși dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Fir-ai al naibii, Majestate! (Adevărul)

În repetate rânduri, „Adevărul“ – singurul ziar național și independent din țară – a atras atenția că ex-regele Mihai de Hohenzollern nu se va liniști și va căuta cu orice chip să ne tulbure cu senila sa prezență sfintele sărbători de iarnă. După cunoscutele tentative de a ni se așeza la masa plină, iată că nici de data aceasta nu i-a mers. Astfel, duminică, 13 decemebrie a.c., cetățeanul elvețian Michel Merde, secretar particular al ex-regelui, a decedat într-un grav accident de circulație, arzând între fiarele contorsionate ale mașinii. El se deplasa înspre București, unde urma să ia legătura cu așa-zisa opoziție românească, în vederea pregătirii „vizitei regale“ de Sărbători. Merde se afla în autoturismul Porsche 4-B-9735, condus de Petrea Ioanid, se pare că înrudit cu înfocata monarhistă Simina Mezincescu. Ne așteptăm ca ex-regele să trimită un alt emisar care să-i pregătească terenul. Câți oameni vrei să mai moară pentru un ideal pierdut, Majestate? Poporul nu te vrea, Majestate, fir-ai al naibii! Ne-ai umplut țara cu mirosul tău de stârv, acum nu ne-o mai umple și de morți! Vezi că și Dumnezeu e împotriva ta!

Făcuți tocană și arși cu gazolină (Evenimentul zilei)

Un așa-zis accident rutier deosebit de grav s-a petrecut duminică, 13 dec. a.c., la intrarea în localitatea Țocoteni: 4 morți, o mașină distrusă total, un plop rupt. Rapoartele Poliției acreditează ideea derapării pe polei în condițiile vitezei excesive. Adevărul, în urma cercetărilor noastre, este că Petrea Ioanid (34 ani), cel aflat la volan, era îndrăgostit nebunește de pasagera Linda Loveleanu (19 ani). La repetatele lui cereri în căsătorie, tânăra Linda l-a refuzat, deși susținea că îl iubește. Petrea Ioanid a hotârăt să se unească în moarte cu iubita lui. Odată planul pus la punct, și-a umplut portbagajul cu gazolină și a împrăștiat printre bidoane piese metalice care să producă scântei la momentul impactului. De la hotelul „Cărpiniș“ a luat doi pasageri, un cetățean elvețian și o rudă a acestuia, un tânăr maghiar din România. I-a luat cu el în mormânt pe toți, fără nicio remușcare. La intrarea în Țocoteni a virat brusc și s-a izbit puternic de un plop. Incendiul a izbucnit concomitent. Cei patru au ars ca niște torțe între fiarele contorsionate. La locul accidentului puteau fi văzute cioburi de parbriz, bucăți de creier, pete de sânge, ochi rostogoliți pe asfalt.

Nu se mai poate așa! (România liberă)

Vestea tragicului accident de la Țocoteni, soldat cu 4 morți, arși de vii între fiarele contorsionate, a zguduit țara. Accidentul s-a produs din cauza stării proaste, sub orice critică, a drumului național ce leagă Clujul de Brașov. Chiar în ziua când a fost numit în funcție, am atras atenția ministrului fesenist al Transporturilor asupra stării deplorabile a drumurilor noastre. Nu s-a luat nicio măsură și indolența criminală a guvernului cripto-comunist va secera în continuare vieți omenești pe șosele. Nu vom intra în Europa cu asemenea drumuri! Să vedem ce va spune zâmbitorul președinte reales când ambasada elvețiană va cere explicații cu privire la moartea cetățeanului elvețian Michel Merde. Vor guvernanții roșii să transforme România în cimitirul Europei? Pentru asta au murit în decembrie ’89 acei tineri frumoși, tovarășe Iliescu? Așteptăm demisia dumneavoastră în direct și la ore de vârf!

Fiara ungurească ne mușcă și în propria noastră curte (România Mare)

V-am spus noi că nu va trece mult și hoardele de huni vor năvăli să ne pună cuțitul la gât în propria noastră curte, acasă la noi? Nu v-am prevenit că, terminându-și carnea de sub șei, asiaticii din centrul Europei, rușinea Europei, vor ieși la drumul mare precum lupii hămesiți? Ba v-am spus, v-am prevenit și în paginile acestei reviste, cea mai îndrăgită din România, și prin vocea cea mai autorizată a națiunii, domnul senator Corneliu Vadim Tudor, de la înalta tribună a Parlamentului. V-am spus și am fost taxați ca naționaliști extremiști, șovini, xenofobi etc.
Întâmplarea petrecută duminică, 13 decembrie, la ieșirea din Țocoteni, vine să confirme temerile noastre. Bineînțeles că „Excrementul zilei“, foaia de șters la cur a lui Ardei Umplut, s-a grăbit să acrediteze ideea absurdă că ar fi fost vorba despre fapta unui dezaxat care s-a sinucis trăgând după el în moarte trei suflete nevinovate. Iar ziarul de limbă aproximativ română a chiompului pițigăiat Petre Mihai Borfașu, broasca râioasă cu ochi de viezure, s-a grăbit să ceară demisia Președintelui ales pentru moartea unei curve, a unui drogat elevețian cu nume de fecale și a unei jigodii de bozgor împuțit. De ce n-au scris aceste cocine antiromânești (oficine ar fi prea mult spus) că la volanul mașinii se afla regretatul ing. Petrea Ioanid, membru marcant al organizației PRM Cluj? Nu vedeți că aici sunt brațele hidrei iredentiste, ale terorismului internațional maghiar?
Iată adevărul asupra așa-zisului accident.
Dl. ing. P. Ioanid ne-a anunțat telefonic că va veni la București cu mașina de serviciu pentru a dona partidului 250 de litri de benzină, necesară la deplasarea pe teren a președintelui nostru, marele cărturar și patriot Corneliu Vadim Tudor, pentru consolidarea partidului în teritoriu. Totodată, regretatul ing. P. Ioanid urma să doneze PRM, în numerar, 500.000 de lei, pe care-i transporta în torpedoul mașinii. Mai mult de-atât, el urma să-i predea președintelui nostru, marele om politic și neînfricat român Corneliu Vadim Tudor, un set de documente care demascau planurile Ungariei, în cârdășie cu organizația antiromânească UDMR, de a rupe Transilvania din trupul sfânt al Țării. Interceptând telefonul, organizația teroristă UDMR i-a ordonat agentului Szocs Janos să-l oprească pe inginerul patriot cu orice chip și să-i sustragă documentele. Prin orice metodă, inclusiv uciderea mesagerului, fiindcă iredentismul fascisto-maghiar nu iartă, nu umblă cu mănuși. Nu cunoaștem prin ce împrejurări au ajuns Merde și curva lui în mașină, dar bănuim că și ei erau în legătură cu boanghina de Szocs.
La intrarea în Țocoteni, agentul iredentist i-a cerut Bravului Erou al Neamului documentele și banii, amenințându-l cu un pistol (descoperit printre fiarele contorsionate ale mașinii). Văzând că a fost atras în cursă, neînfricatul membru al partidului nostru a făcut ceea ce ar fi făcut și marele patriot Corneliu Vadim Tudor și oricare alt bun român: o faptă eroică, nobilă, demnă de scris cu litere de aur în Istoria Patriei. Adică el a preferat să moară odată cu curva, agentul și căcatul decât să lase banii și documentele, mai ales documentele, în labele lor râioase. A virat brusc și s-a îndreptat cu conștiință patriotică înspre plopul acela ce va deveni un al doilea gorun al Neamului Românesc.
Îl plângem și-l zidim în inimile noastre pe Eroul de Partid și de Țară ing. P. Ioanid. Neîntinată și pilduitoare fie-i memoria! Vom cere în Parlament, prin vocea președintelui nostru, neînfricatul luptător pentru Neam și Țară, senatorul Corneliu Vadim Tudor, ridicarea unui monument la locul sacrificiului. Iar voi, lifte ungurești, neam adus pe copitele cailor din colbul Asiei primitive, jigodii păduchioase, țineți minte: oriunde se va găsi în țara noastră un membru al partidului condus de Tribunul Corneliu Vadim Tudor, acesta nu va pregeta să-și dea viața pentru Neatârnarea, Suveranitatea și Integritatea României! Păziți-vă, hiene ale Europei. Nu vă vom ierta! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Superb gest creștinesc (Dimineața)

Luând cu îndurerare la cunoștință despre tragicul accident de la Țocoteni, în care trei cetățeni români și un om de afaceri elvețian au ars de vii între fiarele contorsionate ale mașinii, dl. Președinte Ion Iliescu a trasmis familiilor îndoliate sincere condoleanțe și a donat salariul Domniei Sale pe luna în curs pentru ajutorarea familiilor îndoliate, rămase fără sprijin într-o perioadă când acțiunile iresponsabile ale opoziției, în frunte cu liderul Corneliu Coposu, au dus țara pe marginea prăpastiei, a colapsului economic.

Jidovimea uneltește!!! (Europa)

Nu mai are rost să vă amintim circumstanțele atât de mediatizatului eveniment rutier de la Țocoteni. Vrem doar să atragem atenția că, nemaiavând ce să ne arunce în obraz, jidanii se izbesc ca boii de plopii patriei, ca apoi, ținându-și tichiuțele cu mâinile pe tărtăcuțele pătrate, să alerge prin Europa și să strige că România își ucide evreii. Nu, dragă Europă, nu! Jidanul Petrea Ioanid (pe adevăratul său nume Peter Jonasfeld) era beat ca un porc și s-a izbit prostește cu mașina în plop, murind ars între fiarele contorsionate. Nu înainte însă de a lăsa acasă un bilet în care scria că-și simte viața amenințată în România și se teme că i se va înscena un accident rutier. Cine-i amenință viața? Poate ai lui, când l-au tăiat împrejur și i-au tăiat și organul cu totul. Ne doare în fund de organul lui, așa să știți!

Bestia a murit în flăcări, cu volanul înfipt în plămâni (Infractorul)

Cunoscutul criminal internațional Peter Johnide, căutat de Interpol pentru trei crime sadice, a murit într-un accident rutier petrecut duminică, 13 decembrie, la intrarea în Țocoteni.
Criminalul, bestia umană care își decapita victimele cu un fir de oțel și mânjea pereții încăperii cu sângele lor, a pătruns în România pe la vama Borș, cu identitate falsă. Michel Merde, agent al Interpolului, care se infiltrase pe lângă bestialul asasin, a murit și el, cu schimbătorul de viteze înfipt în burtă.
Moartea criminalului sadic a survenit instantaneu, în momentul coliziunii cu plopul de pe marginea șoselei volanul înfigându-i-se în plămâni. Odată cu bestia și cu bravul polițist și-au pierdut viața între fiarele contorsionate ale mașinii un tânăr maghiar și tânăra Linda Loveleanu, folosiți de polițist ca momeală pentru criminal, despre care nu știa exact ce preferințe sexuale are.

A ejaculat de opt ori și a murit (Prostituția)

Tânăra nimfomană Linda Loveleanu a cauzat moartea proprie și a trei bărbați într-un accident rutier petrecut duminică, 13 decembrie, la intrarea în satul Țocoteni.
Iată cum au decurs evenimentele:
Cu o seară înainte, L.L. a înnoptat la hotelul „Cărpiniș“ (dar mai bine i-ar spune „Scărpiniș“) cu numiții Michel Merde, Szocs Janos și Petrea Ioanid. Ei au ocupat împreună un apartament, unde cei trei bărbați au degustat pe îndelete farmecele frumoasei Linda, pe rând și în grup. Din mărturia femeii de serviciu reiese că Linda se ținea cu mâinile de masă, îl satisfăcea oral de ungur, iar românul și elvețianul ocupau intrarea din față, respectiv din spate. Apoi cei trei schimbau, finalizând pe sânii tinerei. A doua zi, în timp ce Petre Ioanid conducea mașina, ea făcea sex normal și anal pe bancheta din spate cu ceilalți doi. Românul nostru era obosit după 8 numere cu frumoasa Linda. Acesta a fost și motivul real al accidentului. În loc să se relaxeze după aceste frumoase, dar epuizante clipe, el a urcat la volan. Obosit și fiind atent mai mult la gemetele de plăcere ale celor din spate, Ioanid a pierdut controlul volanului, izbind mașina într-un plop de pe marginea șoselei. Un incendiu a izbucnit instantaneu, toți cei patru cavaleri ai plăcerilor carnale murind ca un singur trup în strânsoarea fiarelor contorsionate ale mașinii arzânde.

Accident rutier (Gazeta de Botoșani)

În ziua de 13 spre 14 decembrie, la intrarea sau la ieșirea din satul (comuna?) Țocoteni, un autoturism Dacia sau Lada s-a lovit de un arbore. Cei trei sau patru pasageri au decedat pe loc, cadavrele lor arzând între fiarele contorsionate, un incendiu declașându-se de la rezervor sau de la niște combustibil aflat în portbagaj. Accidentul a survenit ca urmare a vitezei excesive sau a poleiului, sau poate șoferul sau șoferița a adormit la volan, pentru că la bord era și o femeie, dacă nu chiar două. Trei sau patru oameni au murit la Țocoteni. Accident sau crimă?

Comunicat (Biroul de Presă al IGP, Direcția Circulație)

Sesizându-se la valul de relatări și luări de poziție apărute zilele acestea în presă cu privire la așa-zisa tragedie de la Țocoteni, precizăm:
În ziua de 13 decembrie a.c., în zona localității Țocoteni, producătorul, actorul și regizorul Sergiu Nicolaescu a realizat filmări complexe pentru lung-metrajul „Raliul groazei“. O scenă din acest film, cu patru persoane prinse între fiarele contorsionate ale unei mașini, a fost preluată eronat de reporterul unei agenții de presă, aflat în trecere pe la fața locului. În curând filmul va rula pe marile ecrane și opinia publică, șocată de știrea unui fals accident, va putea vedea respectiva scenă așa cum a fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.