Dan Mihalache, PNL

Jurnalista Sorina Matei a scris pe blogul său că a fost jignită de Dan Mihalache, consilierul lui Crin Antonescu. Incidentul a fost confirmat de Dan Mihalache.

“Am întrebat dacă Antonescu își dă demisia sau nu. Am primit următorul răspuns. Îl redau exact: <<Ia mai du-te și tu în mă-ta dacă ai curiozități din astea…Uită numărul meu de telefon>>. Numărul l-am uitat. L-am asigurat că o voi face. Este vorba despre Dan Mihalache, consilier al lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului, om care se ocupă de imaginea și comunicarea PNL. Eu pot accepta multe, dar înjurăturile de mamă, indiferent de la cine vin, nu pot să le accept. Atât”, a povestit jurnalista, pe blogul personal.

Dan Mihalache a recunoscut public incidentul, pe contul său de Facebook. “Sorina Matei a dorit să facă publică pe blog o conversație privată avută pe yahoo messenger. Nu era o conversație între un politician și un jurnalist, ci o discuție între doi oameni care se cunosc de 15 ani și au vorbit pe messenger ore în șir, și despre chestiuni politice și despre chestiuni personale. Îmi pare rău că n-a scris și întrebarea pe care mi-a pus-o pe yahoo mess: <<Când își dă ăla demisia?>>. La așa întrebare, așa răspuns…Păcat că Sorina Matei a transformat o conversație privată între de acum foști prieteni într-o chestiune publică. La asta a dus băsismul, i-a „spălat” pe creier pe unii și a generat conflicte inclusiv între oameni care se cunosc de ani de zile și care își respectau opiniile și fără să fie adversari. Sper că într-o zi viața va reveni la normalitate…
P.S. Eu, spre deosebire de ea, nu dau publicității textul convorbirilor mele private”, a spus consilierul.

This article has 4 comments

 1. Oare de ce nu ma mir deloc?
  Din pacate egalitatea este perfecta la injurii proferate:
  Ion Iliescu: Măi, animalule!
  Traian Basescu: Tiganca imputita!

 2. Duduie esti asa de evident duplicitara ca este greu sa te abtii chiar si-n fata televizporului , dar la telefon unde nu ne spui de fapt care a fost sensul intrebarii. Mergi acolo unde-ti este locul!

 3. La ce altceva te poti astepta? E suficient sa te uiti la mutra astuia si sa iti dai seama ce fel de om e. L-am vazut si la niste emisiuni unde a fost invitat. Un porc infect. Cine l-a pus pe animalul asta consilier? Probabil tovarasii de cotet.

 4. Nu se poate dialoga cu basistii. Nu merita decit flatulatii basiste care sa le mentina atmosfera cu care i-a obisnuit jigodia pe care o pupa-dos.
  LA BRUTARIE. N-O SA SCAPATI NICI MORTI DE PLATA FARADELEGILOR JAVREI SI PUPICURISTILOR SAI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.