securitate cibernetica2ActiveWatch a participat astăzi, alături de APADOR-CH, ApTI, Miliția Spirituală, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație, Asociația Pro Democrația, precum și împreună cu alți reprezentanți ai societății civile, la dezbaterea publică “Drepturi și libertăți în contextul securității cibernetice și a telecomunicațiilor”, eveniment organizat la inițiativa Grupului Parlamentar PNL.

La discuții au fost prezenți și Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, reprezentanți SRI și STS, precum și deputați din comisiile de control ale SRI și SIE.

Evenimentul a fost organizat ca urmare a respingerii pe motiv de neconstituționalitate a proiectelor de lege referitoare la securitatea cibernetică.

Înregistrarea audio a dezbaterii poate fi ascultată aici:

 

 

 

_____

ActiveWatch este o organizație de drepturile omului care militează pentru comunicare liberă în interes public. Programul FreeEx al ActiveWatch beneficiază de o finanțare în valoare de 74 702 euro prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG in Romania (www.fondong.fdsc.ro) și de 8 400 de dolari din partea IFEX pentru proiectul “Harta Interactivă a Libertății de Exprimare” (implementat în perioada mai 2014 – iunie 2015). Pentru informații oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesați www.eeagrants.org. Pentru mai multe informații despre rețeaua IFEX accesați www.ifex.org. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014 sau a IFEX.

 

This article has 1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.