Am primit de la Alburnus Maior o relatare video dintr-o Românie aflată sub ocupația unei companii; toate autoritățile publice și, bineînțeles, proprietatea publică sunt – efectiv – sub controlul companiei Roșia Montană Gold Corporation.

Legea vânzării României

Documentele de mai jos au apărut în presă fără a putea fi indicată autenticitatea lor.

Vi le prezentăm în versiunea în care circulă acum în Guvern, cu mențiunea “VARIANTĂ PRELIMINARĂ SUPUSĂ GUVERNULUI SPRE ANALIZă ȘI DECIZIE“.

Lege 25-07-2013 Final.doc.DOCX

Acord renegociere 25-07-2013 – final.doc.DOCX

Citiți și:

EXCLUSIV: Stenogramele întâlnirii cu membrii Comisiei Demolatorilor la Roşia Montană. Doamna Raluca Turcan, domnilor Barbu, Igaş & Co, cum stăm cu buna-credinţă? (VIDEO: ce nu a văzut Comisia)

This article has 5 comments

  1. Sa inceapa revolutia impotriva politico-afacerilor-mafiote care cangreneaza Romania! SI daca revolutia incepe la Rosia Montana cu atat mai bine!

  2. Incepe pe dreac’. Nu va invatati minte niciodata.

    De pe scaun, din fotoliu sau de pe canapeaua din fata televizorului sau a monitorului se fac zilnic mii de revolutii.

    Stati linistiti ca nu se face nici-o recolutie, nici-un deranj, absolut NIMIC!

  3. Cred ca i-am acordat prea multa incredere lui Victor Ponta si acesta a inceput sa lucreze impotriva noastramai abitir decat Boc. Acum inteleg de ce si-a petrecut concediul la Marele Licurici a venit cu vanzarea de tara.

  4. Citind simulacrul lor de lege, ma intreb in care articol mai incape: Romanii va vor masa gleznele si va vor aduce micul dejun la pat. Sunt solicitate o sumedenie de firme, institutii si administratii romanesti, si nu numai din zona. Sunt convinsa ca, punand osul, noi, Romanii, ne-am descurca foarte bine si fara vanzarea de tara. Romania are lunga traditie in minerit si un capital uman de invidiat. La Baia Mare, un pumn de oameni lucreaza pe un proiect revolutionar ce exclude cianura. De ce nu i-am subventiona pe ai nostri? Dar, fara a ajunge atat de departe, de ce atata graba in a ne irosi resursele naturale? Nu vor fi olandezii cei care ne vor atrage atentia asupra riscurilor “boalei olandeze”. Trezeste-te Romane! Si fara “ajutor”. Halal ajutor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.