Între cele 15 teme pentru care care Victor Ponta a promis, în discursul său din Parlament, susținere guvernului Ungureanu a fost una dragă nouă: Roșia Montana. Iata citatul: „La proiectul Rosia Montana sunt probleme majore: protecția mediului, folosirea resurselor în scop național, corupția politică și sponsorizarea politicienilor indiferent de partidul din care fac parte”.

România Liberă a anunțat, în ediția sa electronică, publicarea discursului integral al liderului PSD:

În corpul textului, deși gazetarii au luat-o băbește, pe puncte, subiectul cu Roșia Montană s-a pierdut

Colegii lor întru Roșia Montană Gold Corporation de la Evenimentul Zilei, mai modești, n-au mai promis „discursul integral”, așa că și-au permis să lase pe dinafară și tema organismelor modificate genetic.

 

This article has 3 comments

  1. si hotnews la fel.. in ziua cu discursul au avut un articol LIVE TEXT… bineinteles ca paragraful despre Rosia nu a aparut!

  2. Presa fomista care ascunde si denatureaza adevarul pentru bani e motivul pentru care in vreme ce in Bulgaria pot iesi mii de oameni in strada pentru probleme de mediu, in Romania persoanele informate si cu reactie ramin o minoritate. Ce mai conteaza ca tara se umple de laturi otravitoare, ei, jurnalistii si securistii sa se umple de bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.