Andreea,

Înțelegem prin ce treci și suntem solidari cu tine. Știm cât e de nasol,  am trecut și noi, și ca organizație, și ca persoane (unii dintre noi) prin asemenea experiențe. Problema e că o reacție în cazul linșajului căruia i-ai fost victimă va presupune automat reacții la orice derapaj de genul ăsta, ca să fim imparțiali, echidistanți și să nu fim acuzați de dublu standard sau părtinire.

Or, astfel de derapaje s-au generalizat în spațiul media, se petrec zilnic. Ar însemna să reacționăm de câteva ori pe zi, în cazul fiecărei persoane târâte în noroi de tot felul de lucrători în presă. Îmi vin în memorie cazul ICR- Cristi Neagoe -poneiul roz sau mizeriile aruncate astă toamnă spre colegii noștri de la Miliția Spirituală.

Un entertainer de la B1tv practică același tip de linșaj mediatic și nu am considerat oportun să reacționăm nici în cazul lui. Din fericire, a făcut-o una din victimele atacurilor lui și justiția l-a taxat de 30.000 lei. Exemple sunt, din păcate, cu zecile. Numai în ultimul an am avut câteva reacții de condamnare a practicilor trustului lui Voiculescu, atunci când s-au folosit de apelul la instanțe pentru a-l intimida pe Petrișor Obae sau pe cei de la Casa Jurnalistului. Cum a spus și Mircea, o simplă lectură, cu bună credință, a rapoartelor FreeEx și a reacțiilor noastre vizavi de trustul lui Voiculescu poate lămuri pe oricine care este opinia noastră despre practicile lor editoriale și de business.

În plus, trebuie să stabilim gravitatea situației și proporția reacției – dacă trebuie să reacționăm în cazul acestor abuzuri ale dreptului la liberă exprimare, cum ar trebui să procedăm în cazul jurnaliștilor cărora le sunt interceptate convorbirile telefonice și comunicațiile electronice (cazul Narcis Daju din Tg. Jiu)? Oare care dintre aceste abuzuri este mai mare? Abuzarea dreptului la liberă exprimare de către niște lucrători în presă sau abuzurile comise de instituțiile statului împotriva unor jurnaliști? Care miză este mai mare?

Așteptăm să vedem cum va reacționa CNA în acest caz. Mi se pare mult mai important ca o instituție a statului să-și facă treaba în cazul de față, de la goarnele varanului oricum nu aveam nicio pretenție. Și cred că cel mai important este ca tu să-ți aperi demnitatea și dreptul la imagine în instanță, așa cum a făcut-o A. Berecleanu. Dacă acum 10 ani insistam pe lângă persoanele care intentau procese jurnaliștilor să renunțe la procese, acum am ajuns să recomandăm celor lezați de lăturile media să se adreseze instanțelor. Paradoxal, deoarece suntem o organizație a cărei principală misiune este protejarea dreptului la liberă exprimare. Din păcate, nu văd altă soluție pentru a tempera și descuraja aceste abuzuri de dreptul la liberă exprimare.

 

Cu gânduri bune,

Răzvan

This article has 23 comments

 1. Este o jalnică încercare de a justifica lipsa de reactie a acestei organizatii în fața linșajului la care au fost supuși mai mulți jurnaliști incomozi pentru Dan Voiculescu.

  Linsaj executat cu unicul scop de a intimida pe toți cei care informează publicul cu privire la problemele judiciare ale lui Voiculescu.

  Revoltător este ca si acest punct de vedere al unui reprezentant ActiveWatch merge tot le logica lui Mircea Toma, care nu mi-a raspuns inca la urmatoarea intrebare:

  Ce spuneți domnule Toma, un ziarist de etnie rromă, care își asumă ”fățiș” opinii politice ”partizane”, merită cu vârf și îndesat să fie făcut țigan, în prime-time, pe un post de știri?

  Am explicat aici de ce, din punctul meu de vedere, Mircea Toma este un fel de Voiculescu al societatii civile:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/mircea-toma-active-watch-serviciul-d-securitate-1077649.html

  Vi se pare normal ca principala organizatie care teoretic promovează libertatea de exprimare sa actioneze cu o asemenea lașitate?

  Va mai ofer posibilitatea sa aflati cum au actionat acum cateva luni, cand au fost ei in centrul unei campanii similara cu cea derulata de Antena 3:

  http://malinbot.wordpress.com/2013/12/07/topul-minciunilor-propagate-de-activistii-activewatch-in-scandalul-soros-rosia-montana/

 2. puiu, nu are nimeni nevoie de ˝înţelegerea˝ ta…
  poziţie împotiva dejecţiilor de pe Antena 3 ai?
  dacă nu vezi-ţi de drum cu totul de la pseudo uitătura activă! (Hit the road Jack!)

 3. Eu sunt mai simplu de fel. Si observ urmatorul lucru/:

  Acest articol NU este destinat doamnei Pora .. daca ar fi fost asa, ati fi avut grija sa il transmiteti dansei personal, intr-un cadru mai “intim” sa ii spun, cumva sa il citeasca doar dansa. Il vad ca pe “hai sa scriem si noi ceva”.

  Rolul organizatiei dumenavoastra este de a apara, de a proteja. De a lua masuri impotriva abuzurilor media.
  Si observ cu stupoare .. ca ii sugerati sa isi apere demnitatea in instanta !

  Imi puteti spune in acest caz ce rol mai aveti ?! Doar ca sa va aflati “prin preajma” ? Sa transmiteti cum ca “si ceilalti au facut la fel, si CNA i-a amendat” ?? Asta o pot face si eu, si sotia, si vecinul si toti din jurul meu.

  A exista inseamna a avea un scop. Iar daca dumenavoastra comparati ceea ce se intampla la Antena3 cu ceea ce exista la B1 sau orice alt post care nu deserveste interesele Intact, inseamna ca voi fi de acord cu toti cei care au un dram de inteligenta si isi dau seama de un lucru: UNII DINTRE NOI SE LASA FOARTE USOR CUMPARATI ! Apar in media cu idei “stralucite”, cu analize pertinente, iar in clipa in care cineva le propune o suma, o negocieaza si o accepta.

  Domnilor, integritatea este ceea ce va lipseste. Curajul de a face ceea ce TREBUIE sa faceti.
  Mie nu imi e frica decat de mine ! Si pentru nimic in lume nu ma voi lasa cumparat !
  Va sfatuiesc sa ganditi la fel, in caz contrar menirea organizatiei dumneavoastra isi pierde semnificatia si existenta !

 4. Daca rolul vostru, ca organizatie, este doar acela de a privi si nu de a interveni activ cind se produc abuzuri media, macar aveti bunul simt si scimbati-va denumirea din “Active Watch” in “Passive Watch”…

 5. //Problema e că o reacție în cazul linșajului căruia i-ai fost victimă va presupune automat reacții la orice derapaj de genul ăsta, ca să fim imparțiali, echidistanți și să nu fim acuzați de dublu standard sau părtinire.// —- echidistanta intre televiziunea unui turnator la securitate care a investit ani de zile si miliarde in diabolizarea (asta e cuvantul exact) celor care apara justitia si statul de drept, si victimele lui. Echidistanta dintre fostii comunisti si victimele lor, intre cei care vor sa tina Romania de pe traiectoria vestica si cei care fac cu ochiul totalitarismului rusesc, intre aparatorii coruptilor si puscariasilor, si cei care cer aplicarea legii, una pt toti, intre cei care linseaza jurnalistii si jurnalistii linsati — si asta de la o organizatie care si-a asumat ca scop apararea jurnalistilor de astfel de abuzuri. Scopul lor asumat nu este impartirea de sentinte etice (cum spune C. Campeanu), ci apararea jurnalistilor.

 6. pozitia voastra in cazul Andreea Pora e atitudinea parintilor in’57-’60 cind au zis ca nu e nacazul asa mare si ne-am ales cu peste 25 de ani de communism….aceeasi pozitie o aveti acuma sub o sigla si norme proprii impuse tratati subiectul romineste(las ca merge si asa)….e vorba de statul de drept care e singura bariera intre present,viitor si communism….CINE NU INVATA ISTORIA RISCA SA O RESPECTE…parerea mea e ca nu il vreti pe varanul dusman pt ca normele propii care le promovati va oblige la altfel de pozitie …nu sa catalogati un om usl-ist sau basist…GINDITI CA NU SINTETI PLANTE

 7. E o vorba isteata tare care spune ca “daca taceai, filozof ramineai”.
  Mai bine nu scriai nimic, asa , ti-ai dat pe fata lasitatea ! Si frica de represalii din partea latrinistilor .
  Nu pot spune decat RUSINE !
  (si celor 75 care au dat like la aceasta mizerie)
  Dastorita voua, Romania se scufunda in rahat in fiecare zi . Trist !

 8. Dle Razvan, am citit textul expus de dvs si sincer nu am inteles rostul lui.Cu tot respectul.prin acest text va scuzati fata de Andrea Pora, ?Daca dvs, cu spiritul de dreptate ce banuiesc ca il abordati,puteti pune la egalitate unele derapaje ale unor ziaristi cu atitudinea furibunda si sistematica a postului Antena 3 , raman fara cuvinte .Eu credeam ca ocupand anumite pozitii deontologia profesinala va cere sa fiti echidistanti si drepti.Ma scuzati daca am crezut asa ceva.

 9. Ca sa va citesc pe voi pt ca ati avut o extraordinara exprimare,”nasoala”scrisoare. Cred ca este o gluma. Asa intelegeti voi sa aparati dreptul la libera exprimare a unor jurnalisti care au pur si simplu alte opinii decat cele pe placul lui Voiculescu? Aveti macar bunul simt si schimbati-va obiectul activitatii ca si ONG. Transformati-va in aparatorii cainilor,porcilor,a celor ce vreti voi, numai a jurnalistilor nu. Sa va fie rusine,ipocritilor

 10. Mircea Toma şi ActiveWatch au demonstrat că sunt cel puţin la fel de toxici pentru societate ca şi Antena 3.
  Fie vă e frică, fie sunteţi ticăloşi. Fie ambele.

 11. cand varanul va intra dupa gratii ..ii veti scrie ceva randuri omagiale ?cateva fraze de regret ? ce vor mai face antenele atunci ..cate ,,andreea pora,,vor mai ataca ..si pana cand …veti merge cu ceva chiftelute sa va inchinati ?…rusine …

 12. Pingback: ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ | Psihologul muzical

 13. I’ll speak my mind if you really mean it.

  Va scriu din departari unde lucrez la o universitate internationala. Citind ce se intampla in perioada aceasta in Romania – cand domnia legii si principiile statului de drept sunt calcate in picioare fara nici un fel de sfiala, de bun simt sau frica de Dumnezeu, nu pot sa nu ma intreb cum de am ajuns aici.

  Intr-o oarecare masura, putem explica incapacitatea si lipsa de vointa a unei bune majoritati a politicienilor de a promova onest reforma institutiilor statului si de a da mana cu mogulii corupti, insa este mult mai dificil sa iti explici cum o organizatie ca activewathch sau transparency international ( fie ea si varianta damboviteana) pot atat de usor sa cada in plasa compromisului, deriziunii, a spinarii indoite, a lipsei de discernamant, a “bagatului tuturor in acceeasi oala”.

  Oare nu este menirea acestor organizatii sa tina trez simtul de discernamant al cetatenilor si sa spun pe nume exceselor si coruptiei facand distinctiile si diferentle necesare in fiecare situatie data?

  Nu stiu cum interpreteaza altii raspunsul si functionarea acestor organizatii, insa coruperea profesionistilor, a jurnalistilor, tehnicienior, a oamenilor obisnuiti imi indica faptul ca Romania nu sufara doar de coruptie politica la nivel inalt ci – mult mai grav- de o cultura a coruptiei si a coruperii la nivel mic si mijlociu, a lipsei de verticalitate si justitie; aceasta din urma coruptie se vindeca mult mai greu decat prima. DNA are oarecare succes cu prima coruptie, la nivel inalt, dar cine o va repara si starpi pe cea de-a doua – cate milione de DNA-uri ne trebuie, cate inchisori, cate ANI-uri, cate biserici sau cate rugaciuni?

  Pe un blog am citit mai recent: “Fie-ti frica doar de tine insuti” deoarece doar noi decidem daca vrem sa fim corupti si coruptibili (in toate sensurile cuvantului).

 14. ActiveWatch, riscati sa deveniti irelevanti pentru breasla jurnalistica. Multi oameni din presa isi vor vedea mai departe de treaba, se vor organiza si se vor apara singuri, dupa ce au constatat ca sunteti neglijabili si absenti in momente-cheie pentru ei.

 15. PROTEST al JURNALIŞTILOR împotriva practicilor DEGRADANTE din presă

  Subsemnaţii, ziarişti şi publiciști, ne declarăm solidari în dezideratul de a ne practica profesia cu maximă responsabilitate faţă de adevăr şi de interesul public, cu bună-credinţă şi în respectul deontologiei.

  Dincolo de convingerile politice şi ideologice diferite, considerăm că standardele jurnalistice, informarea corectă şi binele public trebuie apărate şi în jurul acestor valori trebuie să ne solidarizăm.

  De aceea, ne simţim obligaţi să luăm poziţie faţă de grava deteriorare a bunelor practici jurnalistice şi să protestăm public faţă de încălcarea acestora. Constatăm profund revoltaţi că încălcarea flagrantă a Codului Deontologic, insulta, calomnia, minciuna, manipularea şi, în general, sfidarea normelor etice au devenit o practică obişnuită.

  Afectarea gravă a demnităţii şi a imaginii publice, terfelirea reputaţiei profesionale în cazul unor importante personalităţi ale vieţii culturale, inclusiv al unor jurnalişti, au depăşit orice limite. Injuriile, montajele denigratoare, intruziunea în viaţa privată, violenţa de limbaj, trivialitatea şi falsificarea cu premeditare a adevărului sunt practici incalificabile. Considerăm că ele decredibilizează întreaga breaslă şi trebuie să înceteze.

  Respingem confuzia voit indusă că totul se reduce la poziţionări politice diferite şi că toţi ziariştii sunt în egală măsură vinovaţi de degradarea moralei profesionale şi a spaţiului public.

  Spunem răspicat că responsabili de cele mai grave derapaje sunt câţiva jurnalişti de la Trustul Intact, în special de la Antena 3.

  Tocmai pentru că respectăm libertatea de exprimare, dezavuăm public abdicarea de la normele jurnalistice. Demersul nostru are în vedere respectul pentru public şi se plasează dincolo de poziţionări şi opţiuni politice.

  Facem apel la toţi jurnaliştii oneşti, ataşaţi valorilor profesiei şi responsabilităţilor ei, să ni se alăture.

  Deschidem acest protest și altor jurnaliști, publiciști, organizații neguvernamentale şi oricărei persoane care pune preț pe respectarea regulilor elementare ale jurnalismului.

  1. Dan ALEXE, Jurnalist Radio, Europs Liberă
  2. Ovidiu ALBU, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  3. Brînduşa ARMANCA, Publicist, TVR Timişoara
  4. Andrei AŞTEFĂNESEI, Jurnalist de investigaţie, Adevărul
  5. Liviu AVRAM, Redactor şef adjunct, Adevărul
  6. Ramona AVRAMESCU, Jurnalist, TVR 1
  7. Camelia BADEA, Jurnalist, ziare.com
  8. Andrei BĂDIN, Jurnalist, B1TV
  9. Magda BĂRĂSCU, Jurnalist, Freelancer
  10. Dollores BENEZIC, Jurnalist, Freelancer
  11. Attila BIRO, Jurnalist investigaţie, Gandul.info
  12. Mariana BECHIR, Publicist, cursdeguvernare.ro
  13. Claudiu BERBECE, Jurnalist, Freelancer
  14. Dan BOANTĂ, Jurnalist, AMRO News
  15. Adina BOCAI, Jurnalist, Ziua de Constanţa
  16. Mălin BOT, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  17. Sidonia BOGDAN, Jurnalist, România Liberă
  18. Răzvan BRĂILEANU, Jurnalist, Revista 22
  19. Florin BUDESCU, Editor, stareapresei.ro
  20. Virgil BURLĂ, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  21. Şerban BUŞCU, Jurnalist, Capital
  22. Radu BUŞNEAG, Jurnalist, DW
  23. Luca, CAMBESTEANU, Jurnalist, PRO TV
  24. Grigore CARTIANU, Realizator emisiune, Adevărul, Naşul TV
  25. Cristian CÂMPEANU, Jurnalist, România Liberă
  26. Răzvan CHIRUŢĂ, Jurnalist, România Liberă
  27. Melania CINCEA, Jurnalist, Timpolis
  28. Cristi CITRE, Jurnalist, DIGI 24
  29. Laurenţiu CIOCĂZANU, Jurnalist, Reporter Virtual
  30. Florentina CIUVERCA, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  31. Ada CODĂU, Jurnalist, Ziua de Constanţa
  32. Floare COMŞEA, Realizator emisiune, România Liberă
  34. Victor COZMEI, Reporter, HotNews.ro
  35. Iulia CREŢU, Jurnalist, Ziarul de Vrancea
  36. Alexandru CRISTORIAN, Jurnalist, Freelancer
  37. Tatiana DABIJA, Publicist, Freelancer
  38. Ioana ENE, Jurnalist, ziare.com
  39. Sabina FATI, Jurnalist, România Liberă
  40. Ramona FLOREA, Jurnalist, HotNews.ro
  41. Violeta FOTACHE, Senior Editor, Evenimentul Zilei
  42. Andrei GHEORGHE, publicist
  43. Ondine GHERGUŢ, Senior Editor, România Liberă
  44. Cristian GHINEA, Editor, Dilema Veche
  45. Dragoş GHIŢULETE, Publicist, contributors.ro
  46. Armand GOŞU, Redactor şef, Revista 22
  47. Cristian GROSU, Jurnalist, cursdeguvernare.ro
  48. George GURESCU, Jurnalist, TVR
  49. Alexandru HÂNCU, Jurnalist, Kamikaze
  50. Adrian HALPERT, Jurnalist, Reporter Virtual
  51. Toni HRIŢAC, Redactor şef, Ziarul de Iasi
  52. Lucian LUMEZEANU, Jurnalist, Mediafax
  53. Gheorghe ILAŞ, Redactor şef, realizator emisiuni, Opinia Timişoara, TV Europa Nova Timişoara
  54. Sorina IONESCU, Jurnalist, Gandul.info
  55. Simona IONESCU, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  56. Costin IONESCU, Jurnalist, HotNews.ro
  57. Alexa IONESCU, Realizator emisiune, Naşul TV
  58. Melinda KERTESZ, Jurnalist, TRANSINDEX
  59. Andi LASLAU, Producător, Naşul TV
  60. George LĂCăTUŞ, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  61. Anca LĂZĂRESCU, Jurnalist, TVR
  62. Alexandru LĂZESCU, Publicist, Revista 22, Ziarul de Iaşi
  63. Tiberiu LOVIN, journalist, Reporter Virtual
  64. Gabriela LUPU, Jurnalist, Adevărul
  65. Dominica MACRI, Editor, Revista National Geographic
  66. Octavian MANEA, Jurnalist, Revista 22
  67. Mircea MARIAN, Senior Editor, Evenimentul Zilei
  68. Viorel MARINEASA, Publicist, Timisoara
  69. Sorina MATEI, Jurnalist, Freelancer
  70. Sabina MIHĂICĂ, Jurnalist, Freelancer, Timişoara
  71. Laurenţiu MIHU, Jurnalist, România Liberă
  72. Vlad MIXICH, Publicist, HotNews.ro
  73. Radu MORARU, Realizator emisiune, Naşul TV
  74. Lidia MOISE, Realizator emisiune, TVR
  75. Liliana NĂSTASE, Jurnalist, B1TV
  76. Sandrinio NEAGU, Redactor şef adjunct, Monitorul de Suceava
  77. Diana NEDELCU, Jurnalist, Radio România
  78. Iulia NUELEANU, Jurnalist, Curentul
  79. Andreea OFIŢERU, Jurnalist, Gandul.info
  80. Rodica PALADE, Publicist, Revista 22
  81. Cristian PANTAZI, Redactor-şef, HotNews.ro
  82. Claudiu PĂDUREAN, Jurnalist, CLUJ Today
  83. Cristian PĂTRĂŞCONIU, Publicist, Freelancer
  84. Claudia PÂRVOIU, journalist, HotNews.ro
  85. Cristina PÂNZARIU, Producator, Naşul TV
  86. Roland Cătălin PENA, Jurnalist, Freelancer
  87. Gabriel PECHEANU, Reporter politic, DIGI 24
  88. Tomiţă PETCU, Jurnalist, DIGI 24
  89. Georgeta PETROVICI, Jurnalist, Evenimentul Zilei Timisoara
  90. Adrian POPA, Jurnalist, Asociatia Profesionistilor din Presa-Cluj
  91. Andrei Luca POPESCU, Jurnalist, Gandul.info
  92. Lucian POPESCU, Jurnalist, HotNews.ro
  93. Simona POPESCU, Publicist, Evenimentul Zilei
  94. Simona DONICI, Jurnalist, Timiş Online
  95. Andreea PORA, Redactor şef adjunct, Revista 22
  96. Cătălin PRISĂCARIU, Redactor şef adjunct, Kamikaze
  97. Daniela RAŢIU, Publicist, Evenimentul Zilei
  98. Dan RADU, Publicist, Ziarul de Iasi
  99. Mihai RĂDULESCU, Redactor-prezentator, TVR
  100. Petre RĂCHITĂ, Jurnalist, România Liberă
  101. George RÎPĂ, Publicist, Freelancer
  102. Diana ROBU, Editor Coordonator, ziare.com
  103. Nicoleta SAVIN, Jurnalist, Naşul TV
  104. Silviu SERGIU, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  105. Teodora STANCIU, Preşedinte Asociaţia Ziariştilor Independenţi din România
  106. Alina STANCU, Jurnalis, TVR
  107. Romeo STANCU, Operator imagine, TVR
  108. Ioan STANOMIR, Publicist, lapunct.ro
  109. Ionel STOICA, Jurnalist, Evenimentul Zilei
  110. Robert ŞERBAN, Publicist, freelancer, Timişoara
  111. Mihai STEGEREAN, Producător, B1TV
  112. Raluca STROE BRUMARIU, Producător, TVR
  113. Dan SUCIU, Jurnalist, DIGI TV
  114. Dan TĂPĂLAGĂ, Editor Coordonator, HotNews.ro
  115. Marcel TOLCEA, Publicist, Freelancer
  116. Gelu TRANDAFIR, Jurnalist, Freelancer
  117. Robert TURCESCU, Realizator emisiune, B1TV
  118. Dan TURTURICĂ, Redactor şef, România Liberă
  119. Ovidiu VANGHELE, Jurnalist, Centrul de Investigaţii Media
  120. Alina Ioana VASILIU, Jurnalist, Ziua de Constanta
  121. Smaranda, VULTUR, Publicist, Freelancer
  122. Marius ŢUCĂ, Jurnalist, Viaţa Liberă – Galaţi
  123. Iulia VINING, Jurnalist, Freelancer
  124. Daniel VIGHI, Timisoara, Publicist
  125. Silvia VRÂNCEANU, Redactor şef, Ziarul de Vrancea
  126. Claudiu ZAMFIR, Jurnalist, HotNews.ro
  127. Valentin ZASCHIEVICI, Publicist, Freelancer
  128. Şipoş ZOLTAN, Jurnalist, TRANSINDEX
  129. Robert MIHĂILESCU, jurnalist, Hotnews.ro
  130. Boroko PARASZKA, jurnalist, freelancer
  131. Vlad MACOVEI, redactor șef, AgroInteligenta
  132. Andreea CÂMPEANU, fotojurnalist, freelancer, Sudanul de Sud

  Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociația Ziariștilor Independenți din România, Freedom House România, Expert Forum și Grupul pentru Dialog Social susțin această solidarizare a jurnaliștilor împotriva practicilor degradante din presa română.

  Cei care vor să susţină protestul pot folosi formularul pentru comentarii de mai jos, astfel: introduceti numele şi prenumele in casuta pentru nume, e-mailul in casuta pentru e-mail, iar in casuta COMENTARIU functia sau profesia si locul de munca. Va multumim! Nu sunt valabile semnaturile cu nickname!

  http://www.revista22.ro/protest-al-jurnali350tilor-mpotriva-practicilor-degradante-din-presa-36864.html

 16. Pingback: Despre Mircea Toma și echidistanța dintre victimă și agresor. A făcut o alegere, să-i dăm pace. / În Linie Dreaptă

 17. Erm, mi-e greata? Mi-e sila? Indivizi lasi care pot rationaliza orice mizerie? Asta gandesc despre Active Watch…

 18. Ce sa ne mai ascundem dupa deget cu justificari puerile. Jurnalistii n-o plac pe Andreea Pora asa ca n-au cum sa vina in ajutorul ei acum cand e la ananghie. Au reflex de voma cand ii citesc articolele ( ca de altfel multi cititori ai ziarelor prin care scrie). Asta e motivul si cu asta basta. Get over it! Nu poti sari in ajutorul cuiva pentru care n-ai decat antipatie. Punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.