Părinții copiilor de la grădinița unde este acționară soția regizorului Sergiu Nicolaescu au redactat o scrisoare deschisă adresată jurnaliștilor, societății civile și autorităților. Redăm, în continuare, conținutul documentului.

Ieri, 8 ianuarie 2013, câțiva “jurnaliști” au dat buzna, în timpul orelor de curs, în gradinița Pink Lemon. Imaginile difuzate de televiziunea RTV ( de aici) arată abuzul incalificabil al angajaților televiziunii. Motivul invocat este faptul că Dana Nicolaescu este una dintre acționarele instituției.

Noi, părinții copiilor cursanți de la Pink Lemon am ales această grădiniță pentru calitatea serviciilor sale, pentru profesionalismul celor angajați în educația copiilor noștri, pentru multiculturalismul și valorile democratice predate celor mici, nicidecum pentru mondenități jurnalistice sau de altă natură.

Constatăm cu legitimă îngrijorare că o parte dintre dumneavoastră considerați de interes public faptul că Dana Nicolaescu este una din asociatele Pink Lemon SRL. Cu toate acestea, credem că o simplă știre – dacă dumeavoastră, profesioniști în comunicare publică, găsiți informația ca fiind relevantă – ar fi fost de ajuns. Însă, pentru noi, ca părinți, este de netolerat ca cineva să intre pe proprietatea grădiniței fără permisiunea educatorilor și a noastră. Cu atât mai mult jurnaliști la vânătoare de exclusivități irelevante publicului larg.

Astfel, pe această cale, vă solicităm public să nu mai bruiați orele de curs în care copiii noștri învață să devină cetățeni și nu obstrucționiști ai proceselor educaționale, ignoranți, avizi după cancanuri. Renunțați la tehnici de gherilă media într-o grădiniță.

 

Dezamăgiți de etica unor jurnaliști și instituții de presă,

Părinții Pink Lemon

 

Semnează:

 

Ciprian Necula

Ioana Popa

Dana Mazarache

Călin Mazarache

Alina Lengyel

Dan Lengyel

Lăcrămioara Borza

Mihai Vecerdea

Oana Dușmănescu

Arina Ionescu

Codruța Dunăreanu

Cristian Viasu

Anny Blas

Irina Meliță

Ștefan Simion

Ana Iancu

Ștefan Iancu

Cristina Atanasiu

Marian Gheorghe

Lăcrămioara Sandu

 

DISCLAIMER:

Conţinutul acestei rubrici nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a organizației ActiveWatch. Așteptăm articolele dumneavoastră. Aveți responsabilitatea să verificați informațiile pe care le publicați și să respectați valorile și misiunea ActiveWatch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.