Stima-te dom profesor Victor Ponta,

v-ă scriu acesată scrisoare de solidaritate de oare ce vreau să ştiţi cât de mult înseamnă pentru noi care am dat bacalaureatu anu-ăsta faptu că duneavoastră şi partidul Pesede sunte-ţi alătur de noi adică de ce-i care am picat cea ce nu ştiu ce pot să zic de colegi ăia care a luat 10 nişte tocilari care din cauza lor noi loăm meditaţi şi pe ormă ne ceartă mamile noastre. Ce dak am fi copiat şi noi mare lucru ar f-i fost? şi noi ştim că domnu Pop şi Cati Abramburescu dak putea ar f-i scos camerele alea din interior la sălile unde am scris.

Deci dumneavpastră să ştii-ţi că sunteţi un exemplu pentru noi. Şi băsescu o fost ceva vreme, că el nea arătat că nu trebe şcoală ca să fi cel mai tare din parcare şi le tăia bani la profesori care î-şi băte-a joc de noi că de ce nunvăţaţi loazelor da de ce ne loa apărarea că nici el na învăţat şi a dat afară toţi consiglieri in-telectuali că nu-l lăsa să gîndească el cu capu lui. Da Băsecu zicea că nu trebe diplome da nouă ni l-e trebe că acuma n-eaţi arătat că se poate.

Bine că laţi dat jos şi cu cei care a pus vebcamuri la colţ la bac că nam putut să n-e concetrăm io nu sînt fată da tot am sâmţât aşea o jenă că numi loasem tricou ăla cu salam te iubesc dîn corazon că erea nespălat după chefu dă duminică deci, cum spuneam erea camera pe mine şi mam simţit tare prost cum eream îmbrăcat nici păru nu mi-l dasem cu gel că e tare devreme bacu.

Că şi profi noştrii a zis că o să încerec să ne ajute da lea fost groază că camerele erea aţântite în ochi noştrii şi ceafele l-or. Aşea că nu am loat bacu da ştim că nici Dumnea Voastră nu aţi loat diploma acea pe bune şi totuş sunte-ţi doctor şi io am mare respect că fără ce-i ca Dumnea Voastră ce am face când suntem răciţ sau ne doare burta? Io am mai cunoscut doctori n-are ei ce mînca da ie băieţi de băieţi vărumeu Dan şi el o terminat medicina şi lucrează zilumină ca săşi poată plăti chiria.

Stima-te dom profesor, v-ă rog cu respect dak la anu dăm iarăşi bacu să scoată doamna Abramburescu camerile deacolo şi să vorbească dînsa cu profi să ne ajute măcar un pic aşea. Că şi pe Dumnea Voastră va ajutat Năstase şi uite ce iau făcut şi Dumni sale ce mare lucru e nişte fonduri că toată lumea fură şi ştim că îi trebuia benăre de campanie.

Sau dacă să poate să ne dea şi noă diplomă că nu vrem de doctor că şi-aşea nu ştim vindeca oameni dacă au probleme este văru Dan săi ajute chiar dacă ie foame măcar mai primeşte şi el un cafe de la iei.

Pentru noi domnu Mang doamna Cristina Dumitrescu de la spiru haret şi mai ales Dumnea Voastră domnu Ponta sunte-ţi nişte exemple aţ reuşit în viaţă şi iaţi dat la cap lu Funeriu că nea nenorocit. Şi domnu pop e gigea că înainte să plece dă la minister a anulat clasificarea universităţilor că la ubebe e mai greu de intrat da la haret am avut şi io pretenari şi a zis că e bine uşor şti examenele înainte să ţ-i le deie şi numa scri pe fuaie răspunsu-l. Iaţi dat cap şi lu Băse că nu trăim bine şi chiar dak era om de-a nostru din popor harnic marinar şi mai bea şi el un pahar prea ia lăsat pe ăştia din învăţămînt să distrugă populaţia să zică că suntem an alfabeţi. Noi nu suntem an alfabeţi aşea cum Dumnea Voastră aţ mai uitat acolo o ghilimelă şi şi-aşea va scris prefaţa profu acela al Dumnea Voastră că nu sa supărat aşea şi noi avem unele probleme ce le recunoaştem da o diplomă acolo ce mare lucru e.

Că şi Domnu Rus o zis că Platon o copiat dă la Arhistotel şi pe vremea aia nu erea ghilimele şi no murit nimeni. Şi şi doamna Zoe aia istorică so făcut că ploă şi chiar domnu marga o zis că va tradus greşit ăia de la elpa iz însă nu vă tradusese, da ce treabă are iei cu ţara noastră că noi nu merem în spania la căpşuni să le spunem de diplomele lor. Şi az mă uitam la tevereu şi domnu Croitoru care a fost şi la sindikat şi la Pedele şi acuma e la Dumnea Voastră o zis că o fost bacu ca la şcoala de corecţie cu camere cu agenţ de pază la uşă şi neam intimidat. Şi ştim că şi Dumnea Voastră vaţi intimidat că ereaţi politician şi era nevoie de diplomă şi o zis domnu năstase nu te intimida victoraş că nare nimenea nicio treabă. Şi bine a-ţi făcut că a-ţi desfinţat Cnatcu s-au cum îi cheamă pe ăia că aşea tupeu nam mai văzut ce dacă aţ copiat şi noi ştim de www.referate.ro şi bine că mai e oameni generoşi şi lea pus acolo să le poată loa lumea.

Deci v-ă rugăm să ne daţi şi noă o diplomă că nare ia valoare aşea mare ca a Dumnea Voastră şi io chiar dak o să vreau cândva de doctorat v-a fii aşea de kiki şi promit să nu praktic medicina nici în ţară nici dak plec. Da aşea nu se mai poate moare poporu după ce nea înfometat băsescu pe toţi acuma nici diplomă să navem.

Vă urăm suces în sus pendarea preşedintelui care v-om vota şi noi şi lu domnu Crin l-a mai mare. Şi să mai desfinţaţi din toate comisile şi judecători ăia care se dă mari profesori şi moralişti deci umple puşcăriile cu oameni buni ca domnu Năstase cum so împuşcat el săracu da bine că na nimerit.

Stima-te dom profesor şi priministru, v-ă sprijinim ca să vadă lumea şi m-ai ales Europa că nu trebe să ai studi pe bune ca să conduci o ţară.

Ca a noastră.

This article has 13 comments

 1. Intele-gi tu baie-te, Presedinte-le, ministr-iii, autorita-ti-le (mama lor) sunt la capatiu` ta-rii doar sa n-e jefuiasca. Si o fac cu ma-re tupeu pent-ru ca suntem un popor slab si prost! Le permit-em chiar prin indiferen-ta noastra :)))

 2. E bine asa, cand raman fara argumente, ma pot apuca s-o corectez.

  Siapai tot eo o-i fii mai deshteapt-a de kat totii dela bacaloreat.

 3. Ce ati vrut sa aratati? Intelegeti ca nu mai tin astfel de scrisori. Nu va mai vrem. STOP
  Toata ura pe care ati sadit-o in cei 8 ani, se revarsa asupra voastra. Lasati ne , ne place de PONTA , e un DOMN.
  Din pacate e un cuvant al carui sens este strain pentru voi.

 4. E logic sa pici..ce vrei? ai greseli de ortografie cate fire de par am eu in cap…pune mana si invata! ca si unii care mai scriu comentarii aici…sorry dar asta este adevarul

 5. sefu!, alo! pai io atata nici nu poci sa citesc, ce sa mai scriu?! io cu semeseuri, poze, filme, d-astea! deci sa ne scutiti cu falsele scrisori de sustinere din partea noastra, a cocalarilor adevarati, pentru nu stiu cine. da?

 6. @coco : Sper ca ti-ai dat seama ca e scrisa la caterinca (baga-s-ar dracu in el cuvant), nu? Oh wait, nu ti-ai dat seama =))

 7. Esti vreo nepoata? Daca nu esti jalnica cu chesti cu ” ponta e un domn” mai umilit. Tineretul psd-ist? Esti indoctrinata? Foarte bine dar cred ca ar trebui sa gandesti cu creierul TAU.

Comments are closed.